OVER ONS

Wij, Fabienne en Thierry Klein zijn altijd gepassioneerd geweest voor dieren, vooral huisdieren. Onze droom was steeds onze pas- sie met ons beroep te kunnen samenbrengen. Iets wat we niet wisten is dat dit op een dag realiteit zou worden en zelfs zeer dichtbij was.

Ongeveer 25 jaar geleden begon alles toen we met confectiemo- de voor dames startten en we voor een gekend Belgisch merk ons eigen merk mochten integreren en met hen begonnen samen te werken voor de productie van onze lederen onderdelen zoals riemen, handtassen.

In de loop der jaren ging onze wens steeds crecendo maar we wisten niet goed hoe we dit moesten klaarspelen. Op een mooie dag in augustus 2011, tijdens onze vakantie op de Canarische Eilanden, ontdekte ik (Thierry) een asiel voor verla- ten honden. Ik maakte er onmiddellijk kennis met Paco - een Podenco Canario - die we graag adopteerden en die de loop van ons leven veranderde.

Terug in België kreeg ik het idee om voor Paco een lederen hals- band te maken en dit werd een onthulling! Daaruit werd onze droom geboren om een gehele complete collectie te maken uit exclusieve Europese grondstoffen van halsbanden, riemen, gare- len en transporttassen voor kleine honden.

Een jaar later kwam ook Idyhra, onze tweede Podenco, van de Canarische Eilanden naar België en nadien vonden we nog in een Andalusische straat onze kleine Pépé!

Wat zijn we fier en hebben we plezier om elke dag met onze drie vrienden te kunnen gaan wandelen aan een eigengemaakte riem en halsband van ons merk Aloké